Poikkeusajan laskutus

Maksa toiveidesi mukaan.  Voit halutessasi osallistua ja maksaa vain lähiopetuksesta tai tilanteen sattuessa osallistua myös etäopetukseen. Tarkemmat ohjeet laskutuskäytännöstä ja vaihtoehdoista löydät tästä.

Pyrimme parhaamme mukaan ennakoimaan koronavirustilanteen tuomaa epävarmuutta lähiopetuksen jatkumiselle. Keväällä opimme, että tilanteet voivat muuttua nopeasti. Tässä Dance Artin suositukset laskutukseen liittyen siltä varalta, että harrastustoimet suljetaan myöhemmin syksyllä tai talvella.

Suositellemme kaikkia asiakkaitamme valitsemaan tällä kaudella laskutusvaihtoehdoksi erälaskut ja neljä erää/kausi. Mikäli tanssikoulun sulku tulee eteen, asiakas maksaa vain meneillä olevan maksujakson loppuun. Loppukauden erälaskut hyvitetään. Syyskausi ja kevätkausi kuuluvat eri laskutuskauteen ja kevään laskut lähetetään vasta helmikuussa, mikäli toiminta on normaalisti käynnissä. Jos haluat kuitenkin valita kausilaskun, korvataan lähiopetus etäopetuksella, kunnes lähiopetus on taas mahdollista.

Laskutuserien määrä valitaan ilmoittautumisten yhteydessä. Erälaskuihin tulee toisesta erästä lähtien laskutuslisä 5 €.

Jos olet jo ilmoittautunut ja haluat vaihtaa laskutuksesi erien määriä, laita viestiä toimisto@danceart.fi  25.1. mennessä. Pyydämme laittamaan viestin otsikoksi LASKUTUS. Mainitse viestissä oppilaan etu- ja sukunimi sekä kuinka moneen erään laskun haluat (vaihtoehdot 2–4/kausi).

Kaikki laskut lähtevät samaan aikaan, eli kevään kaikki erät tulevat samalla kerralla. Laitathan kaikki laskusi talteen. Jokaisella erällä on eri viitenumero. Olethan tarkkana viitteen kanssa, jotta maksu kirjautuu oikein. Viestikenttä tulee jättää tyhjäksi.

Tervetuloa tanssimaan!

Poikkeusajan laskutusinfo kevät 2021 pdf

Ihania hetkiä tanssin parissa!