Tanssin Päivän näytökset 29.4. Matinsalissa!

Kansainvälistä Tanssin päivää vietetään vuosittain 29.4. ympäri maailmaa tanssien ja tanssia upeana taidemuotona ylistäen! Tanssin kieli on kansainvälinen ja tanssijat muodostavat laajan maailmanlaajuisen verkoston. Tanssi liikuttaa ja koskettaa!

Kuva: Tanssin Päivä 2006, tanssijat Riku Koskinen, Minni Arposuo

Juhlistamme päivää kolmella tanssintäyteisellä näytöksellä. Klo 12.00 ja 15.00 esitetään kaksi erisisältöistä koulutus- ja ER-ryhmien näytöstä. Näytöksissä nähdään soolo- ja duoteoksia, ryhmäteoksia sekä kaikki kauden aikana menestystä ja ihastusta ympäri Suomea ja ulkomailla keränneet sykähdyttävät kisakoreografiat. Lisäksi valloittavia oppilaiden omia tanssisommitelmia ja teoksia. Lajeina nykytanssi, baletti, jazztanssi, break dance ja showtanssi. Luvassa on huikea määrä tanssin iloa, taitoa, tunnetta, ilmaisua, lavakarismaa ja innostuneisuutta omaa taidelajia ja esiintymistä kohtaan.

Päivä huipentuu upeaan tanssin juhlanäytökseen klo 19.00! Lavalla nähdään tanssin ammattilaisia ja vierailevia tähtiä mm. tanssijat Riku Koskinen ja Sini Mäenpää, Helsinki Dance Theatre sekä klassisen baletin vieraileva pari. Näytöksessä nähdään myös valikoitu kattaus Dance Artin oppilaita soolo-, duo- ja ryhmäteoksilla.

Liput www.lippuagentti.fi 21.4. alkaen

Gaalanäytöksen järjestää Riihimäen Tanssin Ystävät ry yhteistyössä Tanssistudio Dance Artin kanssa. RTY ry on järjestänyt aiemmin tanssin päivän näytöksiä vuosina 2000, 2001, 2002, 2003, 2004 ja 2006. Näytöskokonaisuuteen kuului myös koululaisnäytökset. Tavoitteena on jatkaa tätä tanssikasvatusperinnettä tulevina vuosina aiempaan tapaan.