Augusto Guerra

Hip Hop

Augusto ”Guerra” Rodrigues on brasilialainen tanssija, mustan musiikin DJ, Hip Hop tanssin ja kulttuurin opiskelija ja opettaja. Hän on omistautunut Hip Hop -tanssille vuodesta 2004 ja kuulunut synnyinmaassaan lukuisiin kokoonpanoihin, joiden kanssa on sekä kilpaillut että esiintynyt erilaisilla festivaaleilla. Asuessaan Brasiliassa, Augusto kuului tunnettuun Cia Fusion Companyyn ja esiintyi yhdessä ryhmän kanssa aina Belgiassa ja Ranskassa asti ja myös teoksella, jonka koreografiointiin hän osallistui. Taiteellisen työn lisäksi Augusto on saavuttanut monia kärkisijoja Brasilian keskeisimmissä katutanssikilpailuissa ja hänet tunnetaankin erityisesti freestyle- ja battle-tanssijana.

Auguston tunneilla opetellaan paljon asioita matkimalla, kuten usein tanssissa. Oman tyylin löytäminen on alusta asti keskeisessä roolissa. Musiikki, rytmi, liike. Muuta ei tarvita. Hip Hop ei voi tästä enää aidommaksi muuttua, sillä Augusto on yhtä kuin hip hop! Augusto haluaa toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleeksi tunneilleen! Opetuskieli on englanti,

Augusto on toiminut opettajana Suomessa myös mm. Vantaan Katutanssiyhdistys ry:llä, Tanssikoulu Groove.fi:llä Helsingissä ja Tanssikoulu Flama:lla Turussa.