Cano Monroy

Commercial dance, street jazz, reggaeton, show dance/heels

Cano Monroy aloitti tanssiopintonsa syntymäkaupungissaan Mexico Cityssä. Hän teki menestyksekkään uran tanssijana ja koreografina 2XS MEXICO ryhmässä, ja siirtyi myöhemmin jatkamaan tanssiopintojaan Yhdysvaltoihin, Miamiin ja Los Angelesiin.

Yhdysvalloissa Cano on työskennellyt useiden ryhmien kanssa. Canon koreografioima ja esittämä teos “Oda a La Danza” esitettiin osana XX International Ballet Festival of Miamia. Hän oli yli kahdenkymmenen vuoden ajan järjestetyn arvostetun festivaalin historian ensimmäinen urbaani tanssija, joka on esiintynyt ja koreografioinut tapahtumassa. Cano on työskennellyt tanssijana myös Cuban Classical Ballet of Miamissa ja Pacific Ballet Dance Theatressa.

Cano on työskennellyt uransa aikana myös useiden artistien kanssa. Hän on esiintynyt mm. Daddy Yankeen, Ivy Queenin, Alex Hoyerin ja Yubeilin musiikkivideoilla sekä esiintynyt mm. Samon, Laura Leonin, Virginia Stilles and Juan Gabriel Foreverin live-konserteissa.

Lisäksi Cano on työskennellyt tanssijana useissa suurissa tapahtumissa, kuten Novel Live performs in Phlextravaganza, Carnival Showcase of Choreographers, Billboard awards showcase Las Vegas & CDMX.

Cano työskentelee myös tanssinopettajana ja on opettanut viikoittaisia tunteja ja workshoppeja ympäri Meksikoa, Yhdysvalloissa Los Angelesissa ja Miamissa, sekä Euroopassa mm. Lontoossa, Alankomaissa ja Suomessa.

Cano on opettajana iloinen ja energinen. Intohimo tanssiin ja tanssimiseen näkyy ja kuuluu. Liikkeet ja koreografiat ovat monipuolisia ja vivahteikkaita. Opetuskieli on sekoitus suomea ja englantia. Cano toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleeksi tunneilleen!