Jasmin Poutanen

Commercial, hip hop, lyrical jazz

Kuvaaja Ella Kaidesoja

Jasmin on tanssinut aktiivisesti erilajeja innostuttuaan tanssimisesta 10 vuotiaana. Sitä ennen Jasmin harrasti tavoitteellisesti telinevoimistelua. Tanssi on ollut jo useampia vuosia tärkeässä osassa Jasminin elämää. Jasmin on tanssinut erikoiskoulutusryhmissä, sekä kisaryhmissä. Vuosien ajalle mahtuu useita SM-kisoja sekä kansainvälisiä kisoja, joista menestystäkin on kertynyt soolosta muodostelmiin. Jasmin on ollut myös osana erilaisissa esiintymisissä vuosien kuluessa.

Innostus opettamiseen ja koreografioimiseen on suuri. Siitä on kertynyt jo kokemusta nuoresta iästä huolimatta. Jasminin koreografioita ollaan nähty jo useampia SM/IKM-kilpailuissa vuodesta 2021 lähtien. Ryhmiä on menestynyt finaalipaikoille sekä mitallisijoille asti.

Jasmin: ”Opettajana olen kannustava, ja koen turvallisen ilmapiirin luomisen tanssitunneilla tärkeäksi. Jokainen saa tunneillani olla juuri sellainen kuin on! Tunneillani pidetään yhdessä hauskaa, nautitaan tanssimisesta, haastetaan itseään ja kehitytään pelkäämättä epäonnistumisia.”