Karoliina Papinoja

Klassinen baletti, koulutusryhmät

Karoliina Papinoja on helsinkiläinen tanssitaiteilija ja taiteilijapedagogi. Hän on valmistunut 2014 tanssijaksi Outokummun tanssinkoulutuksesta ja tanssinopettajaksi vuonna 2017 Savonia Ammattikorkeakoulusta. Hän on työskennellyt tanssin taidekentällä laaja-alaisesti tanssijana, koreografina ja tanssinopettajana eri puolilla Suomea vuodesta 2012 lähtien.

Karoliinan pedagogiseen praktiikkaan kuuluu vahvasti dialogisuus ja oppilaslähtöisyys. Hän haluaa tukea tanssijoiden yksilön kehitystä ja kasvua myös henkilökohtaisuuden näkökulmasta. Papinojasta on tärkeää unelmoida ja löytää oma polkunsa. Mennä kohti omia kiinnostuksen kohteitaan sekä vahvuuksiaan ja vaan nauttia!

Karoliina on kiinnostunut taiteessa ja tanssissa sen rajattomuudesta, kuka tahansa voi olla mitä tahansa. Taide rikkoo todellisuuden rajat ja mahdollistaa yhteisen kokemisen ja jakamisen tilan. Tanssi ei ole Karoliinalle itseisarvo, vaan väylä tutkia, kysyä, ihmetellä ja olla vuorovaikutuksessa maailman sekä ihmisten kanssa. Yksi Karoliinan lempimotoista on ”tunne kehosi, tanssi tunteesi”.

Karoliina toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleeksi tunneilleen!