Nathalie Genzer

Baletti

Nathalie aloitti ensimmäiset balettituntinsa Helsingin tanssiopistossa opettajanaan mm. Nelli Skrjabina-Satama jo alle kouluikäisenä, ja 10-vuotiaana hän aloitti Saga Erikssonin oppilaana Oopperan balettikoulussa, josta tuli myöhemmin Suomen kansallisoopperan balettioppilaitos. Opintojensa aikana hän esiintyi mm. Kansallisoopperan Pähkinänsärkijä- ja Prinsessa Ruusunen -balettien lapsirooleissa.

Päätettyään peruskoulun Nathalie päätti lähteä balettitanssijan ammattiopintoihin ulkomaille. Hän on opiskellut mm. Staatliche Ballettschule Berlinissä sekä Vilnan M.K.Ciurlionis Art Schoolissa, josta hän valmistui vuonna 2004 balettitaiteilijaksi opetusoikeudella.

Nathalie on opettanut klassista balettia pääkaupunkiseudulla lapsille, nuorille ja aikuisille vuodesta 2006. Hän on toiminut baletinopettajana sekä tanssikouluissa että voimistelu- ja luisteluseurojen kilpajoukkueiden valmennuksessa. Tällä hetkellä hän opettaa balettia myös Tamara Rasmussen Opistossa Helsingissä. Kilpavoimistelussa hän on suorittanut myös D-tuomarin tutkinnon.

Nathalie noudattaa baletinopetuksessaan Vaganovan koulukuntaa. Hänen oppilaitaan on menestynyt sekä kotimaisissa että ulkomaisissa tanssikilpailuissa.