Unna Terävä

Hip Hop, esiintyvät ryhmät

Aloitin tanssin noin 12-vuotiaana muutaman vuoden sirkusharrastuksen jälkeen showtanssilla. Myöhemmin siirryin mm. jazzin ja nykytanssin kautta katutanssilajeihin ja aloin treenaamaan aktiivisemmin hiphoppia sekä sittemmin mm. siévaa ja housea. Olen treenannut Dance.fi:llä, Danceteam Internationalilla, Footlightilla ja Helsingin tanssiopistossa sekä kilpaillut ja esiintynyt eri ryhmissä.

Pyrin itse treenaamaan paljon ja monipuolisesti eri lajeja, tekemään omia koreografioita sekä kilpailemaan ja esiintymään aina tilaisuuden tullen. Haluan myös aina oppia uutta kulttuurista tanssin ympärillä ja keskittyä myös kehonhuoltoon.

Opettajana ja ihmisenä olen energinen, kannustava, iloinen ja idearikas. Opetuksessani painotan ennen kaikkea tanssista saatavaan iloon, sen jakamiseen ja itseilmaisuun sekä itsensä yllättämiseen ja parhaassa tapauksessa ylittämiseen. Minulle todella tärkeää on myös musikaalisuus, ihan perustekniikan hiominen, uusien juttujen kokeileminen ja oivaltaminen sekä oma persoonallinen tyyli ja sen kehittäminen.