Toimitusehdot

Yleistä

Dance Art tarjoaa asiakkailleen laadukkaita tanssitarvikkeita. verkokaupassaan. Lähialueen asiakkaat voivat noutaa tilaamansa tuotteet toimipisteistämme noutopalveluna. Noutopalvelumme on asiakkaalle maksuton. Tuotevalikoimaamme kuuluu hyviä perustuotteita tanssiin ja liikuntaan, sekä uusia mielenkiintoisia oheistuotteita ja tarvikkeita. Perustuotteet ovat saatavilla ympäri vuoden ja sen lisäksi verkkokaupasta löytyy vaihtuvia kausituotteita.

Tilausta tehdessä hyväksytään Dance Artin yleiset sopimusehdot. Tilaukseen sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia ehtoja, joihin sinun on hyvä tutustua ennen tilausta.

Varasto- ja tilaustuotteet

Tuotteet ovat pääosin varastossamme. Mikäli tuote on jälkitilaustuote, siitä on ilmoitettu tuotteen sivulla ja tällöin toimitusaika vaihtelee 2-6 vkon välillä, riippuen toimittajan tilanteesta.

Toimitus

Tilauksen toimitusaika on noin 5-7 arkipäivää. Jälkitilausten toimitusaika on 2-6 viikkoa. Jälkitilaus on mainittu tuotteen sivulla. Toimitustapa valitaan oston yhteydessä palvelussamme. Onnistuneesta tilauksesta saat tilausvahvistuksen oston yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiin. Toimitamme pääsääntöisesti vain täyden tilauksen, ellei muuta ole sovittu. Tämä tarkoittaa sitä, että jos olet valinnut toimitustavaksesi postituksen, niin odotamme, että tilauksesi kaikki tuotteet ovat saapuneet ja toimitettavissa.

Toimituskulut määräytyvät valitun toimitustavan mukaisesti. Toimitustavat ovat posti/matkahuolto 9,90 €  ja nouto Riihimäki 0€. Noutopiste valitaan oston yhteydessä .

Saat viestin, kun tilaus on noudettavissa. Myös osatoimituksista tulee noutoviesti.

Noutaminen/Hyvinkää ja Riihimäki

Hyvinkää

Tiistai 15.45-16.15 ja 20.45-21.00

Osoite: Ahokaari 6, 05460 Hyvinkää

Sähköposti: toimisto@danceart.fi

Riihimäki

Keskiviikko 18.15-18.30

Osoite: Hämeenkatu 25-27, Majakan Kauppakeskus 2 krs. 11100 Riihimäki
Sähköposti: toimisto@danceart.fi

Kauppakeskus Majakan ovista sisään ja rappuset toiseen kerrokseen. Sisäänkäyntimme näkyy kauppakeskuksen ala-aulasta.