Setelit ja passit maksuvälineinä

SMARTUM JA VIRIKE

Setelit:

Dance Artilla käyvät maksutapoina Smartum-liikuntaseteli (arvo 4€), Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteli (arvo 5€) sekä Virikeseteli (5€). Setelit voi tuoda Hyvinkään studiolle toimiston aukioloaikana tai lähettää postitse osoitteeseen Hämeenkatu 25-27, 11100 Riihimäki. Hyvitämme ennen eräpäivää toimitettujen setelien summalla asiakkaalle lähetettyä laskua. Ilmoitamme setelit vastaanotettuamme asiakkaalle laskun jäljellejäävän summan.

Smartum Saldo:

Smartum Saldo on työntekijälle tarjottu sähköinen maksuväline liikunta- ja kulttuurieduille. Mikäli Sinulla on käytössäsi Smartum Saldo, voit maksaa osan tai koko tanssituntilaskusi Smartumin omilla sivuilla, oman tilisi kautta. Smartum Saldoa käyttäessäsi tee käyttökohdehaku ja maksusuoritus Dance Artille. Välitä sitten meille kuitti tehdystä maksusta ennen laskun eräpäivää niin kuittaamme suorituksen mukaisen summan pois laskustasi ja ilmoitamme jäljelle jäävän summan.

SPORTTIPASSI

Kun käytössäsi on ePassi voit maksaa henkilökohtaisen harjoitusmaksusi ePassin verkkomaksulla.

  • Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi www.epassi.fi -sivulla
  • Valitse SporttiPassin verkkomaksut
  • Aloita kirjoittamalla valikkoon Tanssistudio Dance Art, kun järjestelmä löytää sen, valitse toimipiste ja paina ”seuraava”
  • Kirjoita summa euroissa
  • Kirjoita palvelunkuvaukseen laskun viite
  • Paina maksa

Allekirjoita sähköpostiin saamasi seteli ja välitä se meille ennen laskun eräpäivää niin kuittaamme
Suorituksen mukaisen summan pois laskustasi ja ilmoitamme jäljelle jäävän summan.