Kevätkausi 2022

Lasten ja nuorten ryhmät käynnistyvät 8.1. alkaen ja aikuisten ryhmät 1.2. alkaen. Seuraa tiedotustamme myös Facebookissa ja Instagramissa @tanssistudiodanceart.

Pehmoleluviikko 15.-21.11.

Pehmoleluviikko on täällä! Saat tuoda oman pehmolelusi mukaan tanssimaan! Pehmoleluviikolla voit osallistua myös 50 € lahjakortin arvontaan Riihimäen Pieneen Lelukauppaan.

Kuukausitiedotteet ja poikkeusajan tiedotus

Tältä sivulta löydät linkit uusimpiin kuukausitiedotteisiin.

Tanssi liikuttaa – Lue artikkeli

Tanssisaliin astuessamme voimme jättää arjen kiireet ja kuunnella kehoamme. Tanssiessa voimme liikkua kehon ehdoilla ja antaa kehon liikkua vapaasti juuri sille sopivalla tavalla. Tanssiessa hyväksymme jännitteet sekä kireydet, mutta teemme silti parhaamme senhetkisen olotilan mukaan. Havaitsemme myös jatkuvasti onnistumisen tunteita, iloa sekä kehitystä.

Ihanat 3-kerran kurssit – Iloa ja voimaa elämään!

Osallistu kolmen kerran kursseille. Tutustu ihaniin kursseihimme ja osta paikkasi kätevästi suoraan verkkokaupastamme osoitteessa danceart.fi/kauppa. Nähdään tanssisalissa!

Hyödynnä alennukset!

Hyödynnä alennukset! Rivolin jäsenille alennusta 15 € kausimaksuista, Riihimäen Yrittäjien jäsenetu -10 %!

Tiiviskurssit, workshopit ja tiivaripäivät

Artikkeli työn alla…

Ilmoittautuminen toimintakaudelle 2021-2022

Ilmoittautuminen ensi kaudelle on käynnissä nettisivujemme ilmoittautumislinkin kautta. – Lämpimästi tervetuloa tanssimaan!

Poikkeusajan laskutus

Maksa toiveidesi mukaan.  Voit halutessasi osallistua ja maksaa vain lähiopetuksesta tai tilanteen sattuessa osallistua myös etäopetukseen. Tarkemmat ohjeet laskutuskäytännöstä ja vaihtoehdoista löydät tästä linkistä.

Tanssistartti aloittelijoille

Näille tunneille tulemista ei tarvitse jännittää. Opettaja aloittaa opetuksen oletuksesta, että kukaan ei osaa mitään! Starttitunteja löytyy porrastettuna yli 7-vuotiaille, yli 12-vuotiaille ja aikuisille aloittajille.