Kevätkausi 28.1.-4.6.

Dance Artin kevätkausi tanssitaan 28.1.-4.6. Ilmoittautuminen on nyt käynnissä, tervetuloa mukaan!

Vastuullisuus koronapandemian aikana

Suhtaudumme koronatilanteeseen vakavasti ja haluamme osaltamme olla mukana koronatalkoissa taltuttamassa epidemiaa. Vaikka yksityisenä toimijana voisimme käynnistää halutessamme tunnit, emme sitä tee vaan noudatamme koordinaatioryhmän suositusta. Kannustamme myös muita alueemme yksityisiä toimijoita toimimaan haastavasta tilanteesta huolimatta vastuullisesti yhteisen hyvän eteen.

Poikkeusajan laskutus

Maksa toiveidesi mukaan.  Voit halutessasi osallistua ja maksaa vain lähiopetuksesta tai tilanteen sattuessa osallistua myös etäopetukseen. Tarkemmat ohjeet laskutuskäytännöstä ja vaihtoehdoista löydät tästä linkistä.

Ilmoittautuminen toimintakaudelle 2020-2021

Ilmoittautuminen ensi kaudelle käynnistyy vanhoille oppilaillemme 29.5.2020 ja uusille oppilaille 9.6.2020 nettisivujemme ilmoittautumislinkin kautta. – Lämpimästi tervetuloa tanssimaan!

Kuukausitiedotteet

Tältä sivulta löydät linkit uusimpiin kuukausitiedotteisiin.

Tanssistartti aloittelijoille

Näille tunneille tulemista ei tarvitse jännittää. Opettaja aloittaa opetuksen oletuksesta, että kukaan ei osaa mitään! Starttitunteja löytyy porrastettuna yli 7-vuotiaille, yli 12-vuotiaille ja aikuisille aloittajille.

Ohjeita ja suosituksia tuntipukeutumiseen

Verkkokaupan noutoajat

Riihimäen toimipisteen sisäänkäynti

Sisään kuljetaan Majakan kauppakeskuksen kautta. Ensin sisään kauppakeskukseen joko Kauppakadun tai kävelykadun puolelta liukuovista tai liukuovien ollessa suljettuna B-rapun kautta (sisäänkäynti Kauppakadun puolelta). Portaita ylös 2. kerrokseen ja sisäänkäyntimme sijaitsee Kauppakadun (mattokaupan) puoleisessa päädyssä.

Setelit ja passit maksuvälineinä

Smartum-setelien, Virikesetelien, Smartum saldon ja Sporttipassin käyttäminen maksuvälineenä