Uusille oppilaille – Aloita tanssitunnit nyt

Jos haluat aloittaa tanssitunnit nyt, ilmoittautuminen tehdään normaalisti nettisivujemme kautta. Valitse tunti, johon haluat osallistua. Lähetämme sinulle toimintaohjeet, miten pääset mukaan etäopetukseen.

Opetusmateriaali sisältää runsaasti kivoja ja monipuolisia tanssiharjoitteita, liikkeitä ja sarjoja kaikenikäisille ja tasoisille kotona ja ulkona tehtäväksi. Lisätietoja hinnoista ja kurssisisällöistä voi kysellä osoitteesta toimisto@danceart.fi. Tanssi tuo iloa ja energiaa elämään!

Poikkeustoimenpiteet Koronan vuoksi

Tanssikoulun ovet on suljettu ja tanssitunnit peruttu 12.-25.3.

Tanssitunnit jatkuvat etäopetuksena 26.3. alkaen. Oppilaille lähetetään tieto ja toimintaohjeet sähköpostilla ennen etäopetusjakson alkua.

Kevätnäytökset PERUTTU!

Kevätnäytökset, Hyvinkään oppilaat 16.5.
Kevätnäytökset, Riihimäen oppilaat 17.5.
Liput 14 € + toimituskulut, alle 3 v maksutta vanhemman sylissä
www.lippu.fi

Kuukausitiedotteet

Tältä sivulta löydät linkit uusimpiin kuukausitiedotteisiin.

Tanssistartti aloittelijoille

Näille tunneille tulemista ei tarvitse jännittää. Opettaja aloittaa opetuksen oletuksesta, että kukaan ei osaa mitään! Starttitunteja löytyy porrastettuna yli 7-vuotiaille, yli 12-vuotiaille ja aikuisille aloittajille.

Ohjeita ja suosituksia tuntipukeutumiseen

Ilmoittautuminen kaudelle 2019-2020 on käynnissä!

Hienoa! Olet ilmoittautumassa Dance Artin tanssitunneille! Mahtava opetiimimme odottaa juuri sinua! Ilmoittautudu linkistä koko toimintavuodeksi 2019-2020.

Verkkokaupan noutoajat

Riihimäen toimipisteen sisäänkäynti

Sisään kuljetaan Majakan kauppakeskuksen kautta. Ensin sisään kauppakeskukseen joko Kauppakadun tai kävelykadun puolelta liukuovista tai liukuovien ollessa suljettuna B-rapun kautta (sisäänkäynti Kauppakadun puolelta). Portaita ylös 2. kerrokseen ja sisäänkäyntimme sijaitsee Kauppakadun (mattokaupan) puoleisessa päädyssä.

Setelit ja passit maksuvälineinä

Smartum-setelien, Virikesetelien, Smartum saldon ja Sporttipassin käyttäminen maksuvälineenä