5 viikon jakso 3.5.–6.6.

5 viikkoa tanssin riemua ja elämyksiä ennen kesätaukoa 3.5.-6.6.
Tervetuloa mukaan kaikki vanhat ja uudet oppilaat!

ONLINE-TUNNIT

Uutta: 40+ ja 60+ tunnit!
Osallistu tunneille kotoasi, nautitaan liikkumisesta yhdessä! Kurssit ovat ostettavissa verkkokaupastamme.

Kevätkausi 1.3. -6.6.

Kevätkausi 1.3.-6.6. tanssitaan poikkeusoloissa. Koronapandemian vuoksi opetus tapahtuu lähiopetuksena ja rajoitusten estäessä lähiopetuksen hybridi/etäopetuksena liveyhteyden välityksellä. Lue täältä poikkeusajan ohjeistus tanssitunneille tuleville.

Poikkeusajan laskutus

Maksa toiveidesi mukaan.  Voit halutessasi osallistua ja maksaa vain lähiopetuksesta tai tilanteen sattuessa osallistua myös etäopetukseen. Tarkemmat ohjeet laskutuskäytännöstä ja vaihtoehdoista löydät tästä linkistä.

Ilmoittautuminen toimintakaudelle 2020-2021

Ilmoittautuminen ensi kaudelle käynnistyy vanhoille oppilaillemme 29.5.2020 ja uusille oppilaille 9.6.2020 nettisivujemme ilmoittautumislinkin kautta. – Lämpimästi tervetuloa tanssimaan!

Kuukausitiedotteet

Tältä sivulta löydät linkit uusimpiin kuukausitiedotteisiin.

Tanssistartti aloittelijoille

Näille tunneille tulemista ei tarvitse jännittää. Opettaja aloittaa opetuksen oletuksesta, että kukaan ei osaa mitään! Starttitunteja löytyy porrastettuna yli 7-vuotiaille, yli 12-vuotiaille ja aikuisille aloittajille.

Ohjeita ja suosituksia tuntipukeutumiseen

Verkkokaupan noutoajat

Riihimäen toimipisteen sisäänkäynti

Sisään kuljetaan Majakan kauppakeskuksen kautta. Ensin sisään kauppakeskukseen joko Kauppakadun tai kävelykadun puolelta liukuovista tai liukuovien ollessa suljettuna B-rapun kautta (sisäänkäynti Kauppakadun puolelta). Portaita ylös 2. kerrokseen ja sisäänkäyntimme sijaitsee Kauppakadun (mattokaupan) puoleisessa päädyssä.