Koulutusryhmät ja ER

Koulutusryhmät ja ER

Erikoiskoulutus on yksilöllistä ja tavoitteellista tanssin opetusta. Parhaimmillaan se antaa oppilaalle hyvän tanssiteknisen pohjan perustietoineen ja valmiudet hakeutua myöhemmin tanssin ammatillisiin jatko-opintoihin. Esitystoiminta kuuluu tärkeänä osana koulutusryhmän toimintaan. Oppilas sitoutuu mukaan esitystoimintaan ottaessaan koulutusryhmäpaikan vastaan. Mukanaolo vaatii sitoutumista sovittuun harjoitusohjelmaan, jotta sekä yksilölliset että ryhmälle asetetut tavoitteet toteutuisivat.

Sitoutumisen ja panostuksen vastineeksi ryhmä tarjoaa oppilaalle oivan paikan oppia yhteisiä pelisääntöjä ja sosiaalisia taitoja, luo  itsevarmuutta ja  antaa lisäksi ison joukon mahtavia ryhmäkavereita, joiden kanssa ystävyys säilyy jopa läpi elämän. Koulutusryhmiemme oppilaat muodostavat tiiviin ja lämminhenkisen tanssiyhteisön. Kannustava ilmapiiri ja ystävyys yli ryhmärajojen on ihailtavaa.

Lämminhenkinen ja osaava opettajatiimimme ohjaa ryhmiä rautaisella ammattitaidolla ja yhteen hiileen puhaltaen. Opettajien koulutusryhmäpalavereissa käydään läpi jokaisen oppilaan kehittymistä ja asetetaan uusia tavoitteita. Koulutusryhmät osallistuvat paikallisiin ja valtakunnallisiin tanssikilpailuihin ja tapahtumiin. Erikoiskoulutuksessa olevat tanssijat harjoittelevat yksilöllisen harjoitusohjelman mukaan. Harjoituskertoja on aluksi 2-3 tuntia viikossa ja myöhemmin 3-5tuntia viikossa.

Jokainen voi ottaa halutessaan lisätunteja niin paljon kuin se on  jaksamisen kannalta järkevää. Opettajat auttavat tarvittaessa tuntivalintojen tekemisessä. Koulutusryhmien oppilaille annetaan myös  yksilöllinen kirjallinen palaute kerran vuodessa.

Hae mukaan Dance Artin tanssin erikoiskoulutusryhmiin!

Koetansseihin ei tarvitse erikseen ilmoittautua eikä myöskään valmistaa mitään omaa tanssia. Saavu vain ajoissa paikalle. Opettaja näyttää edessä koko ajan mitä tehdään. Rennolla ja iloisella mielellä mukaan kaikki! Ryhmämme ovat todella pidettyjä ja suosittuja. Tavoitteellinen harjoittelu huippuryhmässä kivojen kavereiden ja osaavien opettajien johdolla on todella motivoivaa ja kisamatkat poikkeuksetta kaikille se kerma kakun päällä.

Jos et pääse hakemaasi ryhmään, voit silti ilmoittautua ER-ryhmiimme (esiintyvät ryhmät), jotka harjoittelevat koreografin johdolla kerran viikossa. Ryhmäkaverit tulevat läheisiksi ja pääset kokemaan lähes samoja asioita kuin erikoiskoulutuksessa, mutta harjoittelu ei ole välttämättä määrällisesti em ryhmien tasolla, ellet itse halua ja ryhmätoiminta ei ole ihan niin sitovaa. Ryhmät esiintyvät mahdollisuuksien mukaan. ER ryhmistä on myös helpompi ponnistaa EK-ryhmiin. Näihin ryhmiin otetaan tanssijat ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu siis rohkeasti mukaan!

EK Erikoiskoulutusryhmät

(pääsykokeen kautta valitut)

EK Erikoiskoulutus-
ryhmät

(pääsykokeen kautta valitut)

Hyvinkää
  • DA Nuput 2009-2011 syntyneet
  • Pro Teens  2006-2008 syntyneet
  • EK3 2005 ja sitä ennen syntyneet
Hyvinkää/Riihimäki
  • Boomboys Crew 2003-2009 syntyneet
Riihimäki
  • DA Murut 2009-2011 syntyneet
  • Mini Pro 2006-2008 syntyneet
  • Boom Boys Crew Break Dancen koulutusryhmä (Hyvinkää ja Riihimäki)

ER Esiintyvät ryhmät

(ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä)

Hyvinkää
  • Nykytanssi aikuiset
Riihimäki
  • ER Hip Hop yli 13v