Tanssistudio

Dance Art on Opetus- ja kulttuuriministeriön laatiman opetussuunnitelman mukaista tanssin yleisen oppimäärän perusopetusta antava yksityinen tanssikoulu. Tarjoamme tanssinopetusta kaikille ikäryhmille ja kaiken tasoisille harrastajille. Dance Artin tilat sijaitsevat Hyvinkään Hakalassa ja Riihimäen Majakassa.

Tanssiharrastuksen aloittamista suunnitteleville suosittelemme alkeistason tunteja. Tanssimisen voi aloittaa baletin, nykytanssin, jazztanssin, hip hopin, disco/shown tai break dancen  tunnilla. Kokeilukerta on kaikilla tunneillamme maksuton eikä sido mihinkään. Kokeile rohkeasti ja löydä oma lajisi. Autamme mielellämme tuntivalinnoissa, ota siis rohkeasti yhteyttä toimisto@danceart.fi.

Koulutus- ja kilparyhmätoiminnallamme on pitkät perinteet ja se on hyvin suunnitelmallista ja aktiivista. Pääsykokeet järjestetään vuosittain toukokuussa.  Lisätietoja päivitetään sivulle www.danceart.fi/erikoiskoulutus.

Iloisen energinen opettajatiimimme opettaa sinua ammattitaidolla. Opettajiimme voit tutustua tarkemmin nettisivuillamme www.danceart.fi/opet.

Toimistoasioissa meidät tavoittaa parhaiten sähköpostilla osoitteesta toimisto@danceart.fi.

Synttäreitä järjestetään sekä Hyvinkäällä että Riihimäellä.  Valittavissa on discosynttärit tai toimintasynttärit. Tiedustelut ja varaukset toimisto@danceart.fi.