Tanssistudio

Dance Art on Opetusministeriön laatiman opetussuunnitelman mukaista tanssin yleisen oppimäärän perusopetusta antava tanssikoulu. Tarjoamme tanssinopetusta kaikille ikäryhmille ja kaiken tasoisille harrastajille. Dance Artin tilat sijaitsevat Hyvinkään Hakalassa ja Riihimäen Majakassa.

Tanssiharrastuksen aloittamista suunnitteleville suosittelemme alkeistason tuntejamme. Tanssimisen voi aloittaa hip hopin, disco/shown, break dancen, baletin, nykytanssin, jazztanssin tai siévan tunnilla. Kokeilukerta on kaikilla tunneillamme maksuton eikä sido mihinkään. Kokeile rohkeasti ja löydä oma lajisi. Autamme mielellämme tuntivalinnoissa, ota siis rohkeasti yhteyttä toimistoomme.

Koulutus- ja kilparyhmätoimintamme on aktiivisena. Pääsykokeet järjestetään vuosittain toukokuussa.  Lisätietoja päivitetään www.danceart.fi/erikoiskoulutus.

Iloisen energinen opettajatiimimme opettaa sinua ammattitaidolla. Opettajiimme voi tutustua tarkemmin nettisivuillamme www.danceart.fi/opet.

Toimistoasioissa meidät tavoittaa parhaiten sähköpostilla osoitteesta toimisto@danceart.fi.   Puhelinaikamme on maanantaisin klo 13-14 numerossa 040-7052634.

Synttäreitä järjestetään sekä Hyvinkäällä että Riihimäellä.  Valittavissa on discosynttärit tai toimintasynttärit. Tiedustelut ja varaukset toimisto@danceart.fi.