Santeri Jaakonsaari

Break Dance ja Fort Dance

Santeri on Dance Artin oman koulun kasvatti ja omaa nuoresta iästään huolimatta laajan osaamisen ja lajituntemuksen break dancesta. Santeri on saanut oppia alansa parhailta opettajilta ja kuuluu tällä hetkellä myös Dance Artin break dance-opettajien valmennusohjelmaan.

Valmennusohjelmaa mentoroi rehtorimme Minni Arposuo. Muun muassa pedagoginen ja didaktinen oikeaoppisuus, anatominen ymmärrys kehon toiminnallisuudesta sekä turvallisen oppimisympäristön luomisen merkitys  kuuluvat tärkeänä osana valmennukseen. Dance Artin opettajavalmennuksen ovat ennen Santeria käyneet erittäin päteviksi lajiopettajiksi profiloituneet Tatu Saarinen, Remi Merikari, Tino Majamäki ja Aatos Airto. Kaikki ovat kuuluneet jossain vaiheessa valtakunnallisesti lajinsa kärkinimiin ja joukkoon mahtuu useampi Suomenmestari,

Santeri on ohjaajana innostava ja jaksaa tsempata ja kannustaa yhä uudestaan. Hän heittäytyy mielellään breikkaamaan ja tanssimaan oppiladensa kanssa. Santeri on ohjeissaan selkeä, luonteeltaan leppoisa ja sosiaalinen, kuitenkin sopivan cool ja rauhallinen opettamaan usein hyvinkin vilkkaita breikki- ja forttiryhmiä.

Santerin lajit ovat break dance ja fort dance. Santeri toivottaa kaikki rohkeasti mukaan tunneilleen! Tanssista tulee superhyvä fiilis!