Koulutussäännöt

Koulutus-säännöt

Dance Artin koulutussäännöt

§ 1. Ilmoittautuminen tehdään kirjallisesti Dance Artin nettisivuilla olevan ilmoittautumislinkin kautta. Ilmoittautuminen on voimassa koko lukuvuoden 15.8.2020-14.5.2021. Tuntiperuutukset kevään osalta on tehtävä 1.12. mennessä kirjallisesti osoitteeseen toimisto@danceart.fi. Kevätlukukaudelta pois jäämisestä ilman kirjallista peruutusta joudumme veloittamaan 50€, jonka Visma Duetto perii Dance Artilta toimeksiannon peruuttamisesta.

§ 2. Lukukausimaksu maksetaan eräpäivään mennessä. Laskua maksettaessa tulee käyttää viitenumeroa. Ilman viitettä tai väärin maksutiedoin maksetut laskut eivät kirjaudu järjestelmäämme. Virheellisistä tai puutteellisista maksutiedoista syntyvistä mahdollisista aiheettomista maksumuistutuksista syntyvät kulut kuten toimeksiannon peruutus, tulevat maksajan vastattaviksi. Kaikki laskuun liittyvät huomautukset tai tuntiperuutukset tulee tehdä aina ennen eräpäivää. Viivästyneet maksut siirtyvät eräpäivän jälkeen Visma Dueton hoidettavaksi. Viivästyskorko on 7,0%. Toimeksiannon peruminen eräpäivän jälkeen maksaa 50€.

§ 3.  Laskun vastaanottaja on sähköpostilaskujen osalta vastuussa laskun saamisesta sekä huomautuskuluista, mikäli lasku on päätynyt laskun vastaanottajalla esimerkiksi roskapostiin tai ei läpäise sähköpostin suodattimia. Järjestelmä lähettää ilmoituksen lähetetystä sähköpostilaskusta asiakkaalle tekstiviestinä, jolloin laskun saapumisen voi tarkistaa.

§ 4. Satunnaiset poissaolot tunneilta voi korvata toisen samantasoisen ryhmän tunneilla. Kevätkaudella voi korvata syyskauden tunteja tammikuun loppuun asti.

§ 4. Jokainen oppilas osallistuu tanssitunneille omalla vastuullaan. Halutessaan oppilas voi hankkia itselleen henkilökohtaisen vapaa-ajan vakuutuksen. Opettajan vastuu rajoittuu tanssituntiaikaan.

§ 5. Tunnit alkavat ja päättyvät lukujärjestyksessä mainittuina aikoina. Tule/tuo lapsesi ajoissa tunnille. Tuntien alussa aina nimenhuuto. Päivän viimeisen tunnin jälkeen pukeutumisaika on 10 minuuttia.

§ 6. Tanssistudio ei vastaa pukuhuoneisiin jätetyistä tavaroista. Ota aina kaikki arvotavarasi ja reppusi mukaan salin puolelle.

§ 7. Tason/ryhmän vaihdon voi tehdä vain opettajan luvalla ja, jos toisessa ryhmässä on tilaa. Oppilaita on oltava paikalla vähintään neljä, jotta tunti pidetään.

§ 8. Ilmoittautuessa oppilas sitoutuu maksamaan tanssituntimaksut ja noudattamaan Tanssistudio Dance Artin koulutussääntöjä. Alle 18-vuotiaan ilmoittautumisen tekee huoltaja.

§ 9. Halutessaan todistuksen osallistumisestaan tanssin perusopetukseen, on oppilaan se itse pyydettävä tanssistudion rehtorilta kuluneen kauden päätteeksi.

§ 10. Tanssisaleissa ja pukutiloissa saa liikkua vain sisäkäyttöön tarkoitetuilla kengillä tai tossuilla. Ulkokengät tulee jättää aulassa olevaan hyllykköön.

§ 11. Kaikilla tunneilla hiukset on sidottu kiinni. Purukumit, eväät sekä kellot ja korut tulee jättää pois tunneille tultaessa. Puhelimet pidetään äänettömällä.

§ 12. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan sähköpostilla, tekstiviestillä tai Dance Artin nettisivuilla

§ 13. Oppilas / Huoltaja pitää itse huolen siitä, että hänen yhteystietonsa ovat aina ajan tasalla Hobiver-järjestelmässä. Osoite- ja puhelinnumeromuutokset tehdään omilla tunnuksilla osoitteessa danceart.hobiver.com. Dance Art ei vastaa vanhentuneista tai virheellisistä yhteystiedoista johtuvista tietokatkoista tai muista ongelmista.

§ 14. Oppilaalta toivotaan läsnäoloa syksyn ja kevään kahdella (2) viimeisellä tunnilla, jotta hän on valmis

esiintymään joulushossa / kevätnäytöksessä.

§ 15. Dance Artilla on oikeus käyttää valokuvia ja yleistä videokuvaa tuntitilanteista ja näytöksistä omassa markkinoinnissa ja mainonnassa, kuten sosiaalisessa mediassa, nettisivuilla ja painotuotteissa. Materiaali on aina tarkoin valikoitua.

Koulutusryhmäsäännöt

1. Sitoudun käymään koulutusohjelman tunneilla säännöllisesti joka viikko toimintakaudella 2020-2021 ja maksamaan siitä kertyvät maksut eräpäivään mennessä.

2. Poissaolot ryhmän tunneilta ovat sallittuja ainoastaan pakottavan esteen sattuessa ja sairastapauksissa. Poissaolosta on aina ilmoitettava toimistoon toimisto@danceart.fi

3. Lupaudun mukaan esiintymis- ja kilpatoimintaan ryhmän vuosisuunnitelman mukaisesti.

4. Edustan Dance Artia iloisesti ja ryhdikkäästi.

5. Kuulun DAn koulutusryhmään enkä siten voi samanaikaisesti kuulua mihinkään toiseen tanssiryhmään tms. kilparyhmään tai esiintyä toisen ryhmän nimissä.

6. En puhu selän takana pahaa koulutuskavereistani vaan annan oman panokseni hyvän ryhmähengen ylläpitämiseen.

7.  Kunnioitan opettajiani ja annan heille oikeuden ohjata ja opettaa minua parhaaksi näkemillään harjoituksilla ja metodeilla.

8. Annan sekä itselleni että muille työrauhan tuntien aikana. En lörpöttele tuntien aikana ja siten häiritse muiden keskittymistä, vaan keskityn kuuntelemaan ja ottamaan mahdolliset korjaukset haasteina vastaan.

9. Ilmoitan heti koulutuksen järjestäjälle, jos olen tyytymätön johonkin asiaan koulutusohjelmassa tai havaitsen että koulutusohjelman sääntöjä rikotaan.

10. Lisäksi lupaudun noudattamaan Tanssistudio Dance Artin koulutussääntöjä ja käyttäytymään esimerkillisesti tanssistudion muita oppilaita kohtaan sekä omalla olemuksellani luomaan hyvää ilmapiiriä myös muille kuin koulutuksen tunneille.

11. Koulutusryhmän osallistuessa maksullisiin kilpailuihin tai tapahtumiin olen valmis maksamaan niistä kertyvät kulut (osallistumismaksut, mahdolliset kyyti- ja yöpymiskulut, tehojaksot, asuvuokrat). Vanhempani ovat tietoisia kuluista  ja ovat antaneet suostumuksensa tähän.

Sääntöjen rikkominen voi johtaa ryhmästä erottamiseen.