Minttu Tuura

Lyrical jazz, Broadway jazz, Commercial Dance, MTV/Hip Hop

Mintulla on monipuolinen, yli 16 vuoden tanssitausta, ja ensimmäiset tanssituntinsa hän opetti jo 11-vuotiaana. Tällä hetkellä Minttu viimeistelee tanssinopettaja-opintojaan Oulun ammattikorkeakoulussa, showtanssin suuntautumislinjalla.

Mintun päälajit ovat showtanssi, nykytanssi, commercial dance, commercial heels ja hiphop. Mintulla on SM-tason kilpailutaustaa street-tanssista, jossa hän on saavuttanut mm. SM-kultaa ja hopeaa pienryhmissä. Vuoden 2014-2015 Minttu opiskeli StepUp Schoolin street-tanssin koulutusohjelmassa.

Esiintymistilanteet ovat Mintulle tanssin inspiroivimpia hetkiä. Ilokseen hän onkin päässyt esiintymään useisiin eri produktioihin ja tapahtumiin, joista viimeisimpinä maan eturivin muusikkojen kanssa yhteistyössä toteutettu Oulu Music Festivalin PIAZZOLLA! – Tango Nuevo- teos.

Tanssinopettajana Minttu on vaativa, kannustavalla otteella. Mintun opetuksen perustana on, että jokainen saa tulla tunnille omana itsenään, ja jokaista tanssijaa rohkaistaan etsimään omaa polkuaan. Minttu pitää tärkeänä oppilaan auttamista hänen omista lähtökohdistaan kaikille turvallisessa ja mukavalta tuntuvassa oppimisympäristössä.