Marianne Järvinen

Aikuisten tanssi, kehonhuolto, online-tunnit, verkkokauppa, markkinointi

Tanssi on Mariannen vaaleanpunainen elämänlanka, vaikka on joskus ollut pois näkyvistäkin. Marianne aloitti tanssielämänsä legendaarisen Aira Samulinin tanssikoulussa 4- vuotiaana ja pääsi pian esiintyvään ryhmään, aikaa vierähti Airan opissa 16-vuotiaaksi asti. Tämän jälkeen Marianne siirtyi Step Up-ryhmään, jonka nimissä Marianne tanssi ja esiintyi seuraavat 20 vuotta. Esityksiä oli usein jopa 200 vuodessa erilaisissa tilaisuuksissa, kuten Silja Line/ Viking Line risteilijöillä, TV- ohjelmissa, festareilla, mainoskuvissa, ulkomailla ja eri artistien showkiertueilla. Tanssijan työn ohella Marianne teki myös koreografioita ja tanssin ja ilmaisun opetustyötä. Tanssin lisäksi Marianne on harrastanut nuorena ammattimaisesti myös yleisurheilua.

Vuonna 2000 Marianne valmistui Teatterikorkean musiikkiteatterilinjalta teatteritaiteen maisteriksi. Samoihin aikoihin hän oli mukana myös useissa eri teatteriproduktiossa tanssijana ja näyttelijänä.

Tanssijan ura vaati Mariannelta kehollisen veronsa ja 2008 Marianne aloitti kuntouttamaan itseään pilates kehonhallintamenetelmällä. Ilokseen hän sai todeta, että pilates todellakin auttaa kuntouttamaan ja pitämään hänet ryhdikkäänä ja elinvoimaisena esiintyvän tanssijan uran jälkeenkin. Nykyään Marianne onkin todellinen kehonhuollon ammattilainen ja opintohistoria tällä saralla on mittava.

Marianne on suorittanut Somatic Pilatesohjaajan, Somatic Laitepilatesohjaajan, Somatic Personal Trainer ja Somatic venyttelyohjaajan koulutukset vuosina 2008-2014. Tämän lisäksi hän on valmistunut 2017 joogaopettajaksi Joogakoulu Shantista. 

Syksyllä 2020 Marianne aloitti työt Dance Artilla verkkokaupan ja markkinoinnin saralla. Hän ohjaa lisäksi aikuisten tanssi- ja kehonhuoltotunteja ja on mukana järjestämässä erilaisia tapahtumapäiviä ja hyvinvointikursseja.